Ecetgyártás
- kiszerelés
Cégünknél két telephelyen történik a Biológiai erjesztésű ecet
gyártása. Az Érpataki ecetüzemünkben korszerű, lebegtetéses
fermentációs eljárással állítjuk elő a 10 %-os ecetet. A másik ecet
üzemünk Nyírteleken található, ahol Magyarországon egyedül álló módon
Tölgyfakádakban történik az ecet erjedési folyamata, mely ecet kádak
bükkfaforgáccsal vannak feltöltve. Ennek a hagyományos eljárásnak
köszönhető a harmonikus illat és íz hatás, valamint az enyhén sárgás
színárnyalat. Ez a termékünk 2001-ben elnyerte a Kiváló Magyar
Élelmiszer Védjegy használati jogát. Az ecet kiszerelése a Nyíregyháza,
Simai úti élelmiszer kiszerelő üzemünkben történik.
Termékeink:
- 10, 20%-os Biológiai erjesztésű ecet lédig, 1 literes
kiszerelésben,
- asztali só 1 kg, 5 kg,
- vákuum só 1 kg, 5 kg, 50 kg,
- jódozott vákuum só 1 kg, 5 kg,
- konyhasó 5 kg,
- tengeri só 1 kg,
- útszóró só 5kg, 10 kg,
- útszóró andezit 10 kg,
- útszóró zeolit 5 kg,
- rizs, síkfóliás, papírtasakos 'A' és 'B' minőségű 1 kg,
- porcukor 0,5 kg,
- bujtosi frissítő,
- szénsavas 0,5 l, 1,5 l,
- szénsavmentes 0,5 l,
- Party üdítő (málna, narancs, ízben) 2 l,
- zsemlemorzsa 500 gr, 5 kg.
<
Az oldal tetejére
<<
Vissza
<<<
Vissza a főoldalra