elelmiszerkiszereles

Ecetgyártás - kiszerelés

Cégünknél két telephelyen történik a Biológiai erjesztésű ecet gyártása. Az Érpataki ecetüzemünkben korszerű, lebegtetéses fermentációs eljárással állítjuk elő a 10 %-os ecetet. A másik ecet üzemünk Nyírteleken található, ahol Magyarországon egyedül álló módon Tölgyfakádakban történik az ecet erjedési folyamata, mely ecet kádak bükkfaforgáccsal vannak feltöltve. Ennek a hagyományos eljárásnak köszönhető a harmonikus illat és íz hatás, valamint az enyhén sárgás színárnyalat. Ez a termékünk 2001-ben elnyerte a Kiváló Magyar Élelmiszer Védjegy használati jogát. Az ecet kiszerelése a Nyíregyháza, Simai úti élelmiszer kiszerelő üzemünkben történik.

Termékeink:



< Az oldal tetejére
<< Vissza
<<< Vissza a főoldalra