Ecetgyártás - kiszerelés

_

Cégünknél két telephelyen történik a Biológiai erjesztésű ecet gyártása. Az Érpataki ecetüzemünkben korszerű, lebegtetéses fermentációs eljárással állítjuk elő a 10 %-os ecetet. A másik ecet üzemünk Nyírteleken található, ahol Magyarországon egyedül álló módon Tölgyfakádakban történik az ecet erjedési folyamata, mely ecet kádak bükkfaforgáccsal vannak feltöltve. Ennek a hagyományos eljárásnak köszönhető a harmonikus illat és íz hatás, valamint az enyhén sárgás színárnyalat. Ez a termékünk 2001-ben elnyerte a Kiváló Magyar Élelmiszer Védjegy használati jogát. Az ecet kiszerelése a Nyíregyháza, Simai úti élelmiszer kiszerelő üzemünkben történik.

Termékeink:

  • 10, 20%-os Biológiai erjesztésű ecet lédig, 1 literes kiszerelésben,
  • asztali só 1 kg, 5 kg,
  • vákuum só 1 kg, 5 kg, 50 kg,
  • jódozott vákuum só 1 kg, 5 kg,
  • konyhasó 5 kg,
  • tengeri só 1 kg,
  • útszóró só 5kg, 10 kg,
  • útszóró andezit 10 kg,
  • útszóró zeolit 5 kg,
  • rizs, síkfóliás, papírtasakos 'A' és 'B' minőségű 1 kg,
  • porcukor 0,5 kg,
  • bujtosi frissítő,
  • szénsavas 0,5 l, 1,5 l,
  • szénsavmentes 0,5 l,
  • Party üdítő (málna, narancs, ízben) 2 l,
  • zsemlemorzsa 500 gr, 5 kg.