Varrodánk cégünk megalakulása óta készít a nemzetközi piac elvárásainak is megfelelő ruházati és lakástextil termékeket.

A termelést a Brother-gépsoron végzett minőségi technológia biztosítja.

Varrodánk egyre szélesedő termékskálájával állunk megrendelőink rendelkezésére.

Termékeink:

  • munkaruhák,
  • lakástextíliák,
  • divatruhák.

Jelentős gyártási tapasztalattal rendelkezünk a konfekcionálás területén, ezt a legképzettebb és a legtapasztaltabb szakemberekkel valósítjuk meg. Három telephelyen üzemeltetünk varrodát, közel 120 fő dolgozóval. Saját Brother gépparkunk és gyártmányfejlesztő programunk van, a dolgozóink nagy gyakorlattal rendelkeznek. A minőségi termelést a folyamatos fejlesztés biztosítja.

Kiemelt jelentőséget biztosítunk a kreativitásnak és a minőségnek, ezért nálunk a gyártás szinte kizárólag az ISO 9001-es minőségbiztosítási rendszer alapján valósul meg, mely elengedhetetlen a versenyképesség fenntartásához.

Erősségünk a fiatalos, friss, nőies modellek gyártása. Kedveljük az igazán izgalmas divatmárkákat. Szinte bármilyen kreatív, akár kézzel végezhető műveletet rövid átfutással biztosítani tudunk megrendelőink részére. Egyes termékek egyediségének értékét növeli, hogy kézzel készített termékek.

Varrodai tevékenységgel 3 telephelyen foglalkozunk, elsősorban bérmunkában történő gyártással német és francia partnerek részére. Ezen kívül saját célra és spanyol megrendelésre munkaruházat gyártása folyik, valamint saját vendéglátó egységeink részére lakástextíliák és ágyneműk gyártását végezzük.

Központi épületünk István utcai oldalán egy szabóság is üzemel külső megrendelőink részére, ahol javítást, átalakítást végzünk egyéni igények alapján.